Nová „letecká“ sluchátka?

Každý jsme to řešili, někdo jednou, někdo opakovaně. Jak vybrat letadlová sluchátka, tedy rozuměj, ty se kterými letím v letadle jako pilot nebo COpilot. Každý zkušený řekne Bose, to je ta značka, ale darda 25tis. Kč stojí za to. Pokud ale nechceme tolik investovat, tak je tu otázka jaké jiné.

Také jsem se tím několikrát zaobíral a zkoušel poměr cena výkon. V ČR poc testů nenajdeme, nicméně dobře zpracovaný test provedl Flieger magazín ( podzim r. 2009) a udělal v tom trochu jasno, co si piloti mohou žádat a přát.

Zde mám uložen test letadlových sluchátek z r.2009, jak s pasivním útlumem, tak i aktivní útlum ANR.

Obrázek si může každý udělat sám.

Test letadlových sluchátek Flieger magazin

PO ROCE…. ZKUŠENOSTI

Po roční zkušenosti provozu musím říci, že volby byla dobrá. Drobně je potřeba si pohrát jen s usazením na hlavě. Létám za slunce s kšiltkou a občas se po hodině letu stalo, že mne začaly v jednom místě shora tlačit na švu čepice a musel jsem si je trochu přizvednout.

Zatím jinou výtku nemám. Jsou to moje 3tí slucátka, se kterými létám a ano mohu srovnávat Bose, ty jsou luxus, ale tady pokud nejste opravdu velmi intenzivní pilot, tak úspora 22.000 oproti bose je velmi zajímavé. Pokud budete potřebovat prachy utratot, jděte do Bose, ale zde pro „domácí žvýkání“ je poměr cena výkon za takováto sluchátka je vynikající. Potřebujete li levná a dobrá, nebo druhá sluchátka, nemám obavu je doporučit.

Permanent link to this article: http://www.airfly.cz/2020/09/15/nova-letecka-sluchatka/

Napsat komentář